Πολυτεχνείου 3, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 478 277
Διάγνωση με βιοσυντονισμό

Διάγνωση με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού

Στο σώμα, μας υπάρχουν διάφορες μορφές ενεργείας. Μία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις. Κάθε είδος ενέργειας έχει μήκος κύματος, καθώς και κάποιο είδος ταλάντωσης.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση. Οι παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις υπάρχουν μαζί με τις υγιείς ταλαντώσεις στο σώμα κάθε ασθενούς. Το φάσμα εκτείνεται από πολύ μακρέα έως πολύ βραχέα κύματα. Οι παθολογικές καταστάσεις στο σώμα διαταράσσουν την φυσιολογική κατάσταση ισορροπίας της ενέργειας στον οργανισμό. Το σώμα ασθενεί, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία δεν μπορεί να διατηρηθεί. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα στρες από το περιβάλλον τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τις ηλεκτρομαγνητικές καταστάσεις ή τα «βιοσήματα» ενός ασθενούς.

Επειδή ακριβώς οι ταλαντώσεις αυτές είναι ηλεκτρομαγνητικής φύσης, μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποιο μηχάνημα, εφ΄ όσον αυτό συνδεθεί με το σώμα του ασθενούς. Τα μηχανήματα βιοενέργειας ή βιοανάδρασης αντιλαμβάνονται μέσω ειδικών ηλεκτροδίων τα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα και τα μεταφέρουν μέσα στην θεραπευτική συσκευή. Η συσκευή έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τα παθολογικά κύματα, τα οποία έχουν διαφορετικό μήκος κύματος από τα φυσιολογικά. Οι κατασκευαστές της συσκευής, έχουν δώσει το εύρος του φυσιολογικού μήκους κύματος στην συσκευή, η οποία περιέχει κάποιο φίλτρο, το οποίο φιλτράρει τα φυσιολογικά κύματα το μήκος κύματος των οποίων γνωρίζουμε εκ των προτέρων από έρευνες που έχουν γίνει, και δίνει την δυνατότητα μόνο στα παθολογικά κύματα να περάσουν προς την έξοδο. Η συσκευή τότε έχει την δυνατότητα να παράγει ένα κύμα το οποίο να είναι ακριβώς αντίθετο, (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη), από το παθολογικό κύμα. Δηλαδή, στην επιστημονική ορολογία, δίνει ένα κύμα το οποίο βρίσκεται σε ακριβώς «αντίθετη φάση» από το παθολογικό κύμα το οποίο την «ταίσαμε». Έτσι, δημιουργείται «συντονισμός», και εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι οποιαδήποτε παθολογική ταλάντωση εισαχθεί στην συσκευή, η συσκευή αυτή έχει την δυνατότητα να χορηγήσει μία εντελώς αντίθετη ταλάντωση με τελικό αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της παθολογικής ταλάντωσης. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται μία κατά κάποιον τρόπο εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού του ατόμου, εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων, και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας.

Το Όραμα μου.

Οι γιατροί όλου του κόσμου πρέπει να έχουν ένα στόχο: Τη βοήθεια με κάθε τρόπο των ασθενών.

Η συνύπαρξη βελονισμού και κλασικής ιατρικής προσφέρει τη βοήθεια αυτή.
Κι εμείς δεν πρέπει να τη στερήσουμε από τους ασθενείς μας.